БИВШИ ПОМОЋНИК МИНИСТРА ОТВОРЕНО
ПРЕМИЈЕРУ У КОГА ВИШЕ НЕ ВЕРУЈЕ

Jedini put koji vodi u budućnost jeste put pravde, poštenja i istinske borbe za najviše vrednosti i ideale.

Dobih danas kovertirano pismo od strarih poznanika.

S obzirom da sam učen da na pismo odgovorim, napisah kraći odgovor i reših da sve to podelim sa Vama.
A ovo je moj odgovor.
,,Molim vas da verujete
da zajedno nemožemo napraviti bolju,
bogatiju i srećniju zemlju, da verujete u
našu Srbiju, ali pre svega verujete u
sebe, da ne smete, ne možete i nećete”.

Poštovani Aleksandre,

Sada već davne 2008. godine doneo sam odluku da se uključim u osnivanje Srpske napredne stranke, doneo sam odluku ,,u ime nečega boljeg”, doneo sam odluku da zajedno izgradimo ,,bolju i uspešniju Srbiju“. Od tada do danas vaša stranka je porasla, porasla je u veliku interesnu porodicu, koja broji više stotina samoljubivih i tuđeg gladnih članova, čije članove povezuje lopovluk, a bazirana je na ,,povećanoj krađi i korupciji“. Od izbora do izbora, vaša stranka, svi vi zajedno, postižete sve bolje rezultate u siromašenju Srbije i u tome postajete sve bolji.

To je zajednički neuspeh svih vas, ali i zajednička glupost i neodgovornost, da i na dalje besomučnom krađom i otimanjem, neposvešćenošću i nestabilnošću, sve činite za gubitak i našu goru i neuspešniju Srbiju.

Zgrožen sam nad neuspehom Srpske napredne stranke, svih vas zajedno, na proteklim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima, jer ste morali kupovati sve koje ste mogli, kako bi ste ostali na vlasti, jedino dobro procenjujući, da malom čoveku trebaš dati malo vlasti i da te slepo sluša. Nakon dve godine sprovođenja lakih nereformskih mera za osiromašenje ekonomije Srbije, izloženi kritikama ni jednog dela medija i političkih protivnika, kupili ste oko 100.000 glasova više nego 2014. godine. Borili ste se neradom i rezultatima zadužene Srbije, od kog zaduženja je dobar deo u vašim džepovima završio, a vaši protivnici su čekali da i njima udelite bar jedan mali deo kako bi odustali od iznošenja istine. Još jednom se pokazalo da nemaju nikakvu politiku, niti plan za Srbiju, već da im je jedini ,,program”, kao i vama, mržnja prema svojim građanima i da im je kao i vama samo stalo do fotelja i privilegija. Izbori su pokazali da SNS nema legitimitet, jer je sa širokom koalicijom dosegla oko 50% od 50% izašlih birača, to jest tek ¼ biračkog tela za tako široku koaliciju. Treba da budete zahvalni građanima Srbije koji ne izlaze na birališta, njihovoj slabosti i njihovoj izgubljenoj energiji da glasa za goreg od goreg.

Danas Srbija, nije ista kao pre dve godine. Tada je država bila isto pod tvojom vlašću, u galopirajućem zaduživanju koje se otelo kontroli, stvorena je situacija da se ne ispunjavaju obaveze prema penzionerima i radnicima. Zahvaljujući vašoj lopovskoj politici, otimačinama i medijiski prikazivanom lažnom radu, postali smo centar uništenja i nestabilnosti. Srbija je poklonila stranim investitorima zadužene novce, nije prihodovala ni jedan dinar od rudne rente, a u Srbiji se milioni kubnih metara kamena, šljunka i peska stavlja na puteve, da kojim slučajem i to ne uvozimo. Ne to delite sa izvođačima i stavljate u svoj džep, gurajući ruku u džep penzionera za još malo. Od 2014. do 2016. godine iz Srbije je otišlo preko 200.000 hiljada građana, jer radna mesta postoje samo za odabrane i vama podobne. Skoro svakog meseca se otvara po jedna afera i rijaliti program. Dinar nije stabilan jer sve veći broj starleta svoje usluge naplaćuje u devizama i ostvaren je najniži moral u Srbiji. Kao uslov za nove investicije, radili ste na ekonomskoj, regionalnoj i političkoj centralizaciji. Vratili smo se u vreme centralističkog upravljanja kao najpovoljnijeg za otimanje i krađu iz jednog centra. Srbija nije ojačala međunarodni ugled i poštovanje, jer je sa potkupljivom vlašću postala banana država u kojoj je potrebno da podmirite dobro na jednom mestu i radite šta vam je volja. Našoj zemlji, našoj Srbiji se ne veruje, i ona je danas nepouzdan partner svima, jer svi je mogu imati za malo novca.

Sada se nalazimo na putanji ubrzanog pada i vreme je da svi zajedno postavimo lestvicu što niže i vodimo koliko možemo nisko da padamo, da testiramo svoje nemogućnosti i minimalne limite. Da proverimo da li smo, kao zemlja, mali, ili možemo da budemo još manji, da li ćemo uspeti da se sami uništimo, ili zamolimo druge da to učine, i da li ćemo moći da pomerimo granice našeg nerada, neodgovornosti, neobrazovanja sa povećanim brojem kupljenih diploma, od osnovne škole do doktorskih studija, ali i vaše sujete.

Ne verujem u Srbiju, koja je centar nestabilnosti u regionu, sa nejasnim evropskim putem, kreditno zavisnim i jednostrano korisnim odnosom sa Rusijom i Kinom, koja se nudi za lažnu saradnju i Zapadu i Istoku. Ne verujem u Srbiju, koja je lažni lider u regionu, koja nevodi ozbiljnu ekonomsku politiku i odgovorno se odnosi prema svojim javnim finansijama. Ne verujem u Srbiju, gde su mala i srednja preduzeća srpskih preduzetnika, motori koji se gase, u korist stranih kompanija u kojima se srpskim dugom podmiruju radna mesta, što znači manje radnih mesta sa manje plaćenim poslovima i lošijim životnim standardom. Ne verujem u Srbiju, zemlju sa savremenim putevima koji se grade od zaduživanja a novac rasipa po volji i želji moćnika, ruiniranim železnicama za koje se kupuju kompozicije da stoje u železničkim deopima jer po prugama ne mogu da idu ni 10 km na sat, zemlju koja prvenstveno ne ulaže u svoje ljude, u mlade i u obrazovanje, zemlju nejednakosti i nepravde. To je Srbija koju ne želim da vidim u sadašnjosti i budućnosti, Srbiju koja samo na povlašćenim medijima ima najbržu rastuću ekonomiju na evropskom kontinentu, kao da smo svi retardi i ne možemo da shvatimo da je to čista laž u svrhu obmane građana o svili i kadifi.

Svaku organizaciju zaista čine ljudi. Za vašu stranku to su njeni članovi, svi vi zajedno, ali trebali su vam reći da nisam vaš član više jer ste izneverili moje poverenje, ista kao što su to brzo učinili i oni posle vas, kojima sam poklonio svoje poverenje, shvatajući da vam je vlast, privilegije, sujeta i obest na prvom mestu. Poučen iskustvom u prošlosti, da vlast uvek ima svoje nedovršene misli i da je pojedincima jedino važno da su u vlasti i privilegijama, uzalud sam ukazivao na vaše propuste i borio se za pravdu, otuđenje vlasti od saboraca ostalo je uočljivo na svim nivoima i u svim vremenima. Samim tim, veliki broj ideja, predloga i kritika, ali i potreba članstva, ostalo je u tami lažnih sujeta i nikada nećete dozvoliti da izađu na svetlost dana. To ste vi dozvolili!

Na vašu inicijativu organi Srpske napredne stranke formirali su Službu za članstvo. Osnovni zadatak Službe za članstvo je nebriga o članovima. Služba za članstvo ima zadatak da svo članstvo bude pokorno, da pismeni, stručni, iskusni, sa znanjem, budu skrajnuti i u zapećku, kako bi na najvažnija mesta mogli predlagati najgore, nesposobne, poltrone, lopove i one sa kupljenim diplomama.

Aleksandre, Vi i ja smo slučajni putnici u ovim istorijskim vremenima, u ovom velikom vašem projektu koji se zove Gora od gore budućnosti Srbije. Jedini put koji vodi u budućnost jeste put pravde, poštenja i istinske borbe za najviše vrednosti i ideale. Postoje prečice i skrivene tajne staze koje vam omogućuju da postignete sve, ne ulažući ništa. Pozivam Vas da se okanete toga, da prekinete da radite to, da se ne borite za sebe i grupicu ljudi oko sebe, da shvatite da su svi građani Srbije njeni građani, da je Srbija za njih nešto više nego za Vas, da Srbiju neće imati naša deca jer joj istu nećete ni ostaviti ubeđeni da zajedno možete SVE! Da zajedno možete uništiti Srbiju i njenu budućnost.

Verujem u građane Srbije i Srbiju koja se budi.

Vaš
Slobodan Pajić

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Један коментар

  1. Draga Jovana i meni je napisao pismo, ali nije vredan mog odgovora, jer ja ga uopšte kao čoveka ne cenim, zašto je moralo od njegove vladavine pa do sada Srbiju da napusti milion mladih ljudi, i to sve stručnjaka, inženjeri raznih struka , lekari, osim njegovog dr, MENGELA, kod koga ni psa ne bih odnela da ga leči, počeo je da dobija nos kao PINOKIO od laganja, nisu zaslužni da budu ni vratari niti Vlade niti Vojne bolnice, mi smo njima zamorčići kao beli miševi, hoćemo vladu poštenu, nečemo izdajničku koja ogovara svoj narod kako smo lenji, prosti i neznalice, a on svima pokupovao doktorate u celoj Skupštini i stranci koji su mu odani, već se razilaze, videli su da šiptar vlada nama, koji je dobio silne pare od Soroša koji nije mogao nas Srbe kao mlad fašista da uništi, a sada ima milijarde i daje da nas uništava vazduhom, vodom, hranom, sada sam čitala i i mačke imaju sifilis, to su dobili od njega jer je on stručni lekari kažu da boluje od sifilističkog ludila <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *