Почетна / Вести / НУДЕ „ИГАРА БЕЗ ХЛЕБА“ А ИГРЕ ПЛАЋА НАРОДНа дочек морате доћи ако сте члан СНС, биће као и за митинге, отварање семафора, тоалета, аутопутева, фабрика…. обезбеђен превоз а можда и сендвич добијете.

НУДЕ „ИГАРА БЕЗ ХЛЕБА“ А ИГРЕ ПЛАЋА НАРОДНа дочек морате доћи ако сте члан СНС, биће као и за митинге, отварање семафора, тоалета, аутопутева, фабрика…. обезбеђен превоз а можда и сендвич добијете.

СРБИЈА НИЈЕ У СИТУАЦИЈИ ДА БАЦА НОВАЦ НА ЕСТРАДНЕ ЗВЕЗДЕ И ПРОСЛАВЕ

Након покретања акције, молбе за грађане Србије да не излазе на тргове за Нову годину  у редакцију Удружења грађана ПРАВДА И ПРАВО   јавља се  велики број грађана који подржавају акцију. Свест народа ипак постоји јављају се људи са исправно поређаним животним приоритетима где поштују бол ближњих којима су деца болесна и гладна па бахаћење на трговима које кошта на десетине хиљада еура никако не могу прихватити као нормалну реакцију власти.

Има нажалост и острашћених партијама на власти који организацију дочека правдају тиме да то није идеја „ових садашњих“ на власти већ су то и „жути“ радили. Тако да ето добисмо још једну потврду да ови „садашњи“ преузеше систем за пљачку и уништавање Србије од тих „жутих“. Има и мученика који не схватају да се наступи и читава организација финансирају новцем пореских обавезника па им је наводно жао што водимо кампању против „бесплатне“ забаве за народ.

Од данас спроводимо и анкету како би допрли до свести браће и сестара који из „љубави“ према странкама не поштују своје ближње и не занима их то што подржавањем сатиру будућност властитог потомства

[poll id=“4″]

У оквиру акције ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА правимо базу о томе колико је коштала расвета, наступи и сама организација дочека по трговима у Србији јавите нам се браћо и сестре како би потомству оставили јасну слику о људима који су директно учествовали у сатирању њихове Отаџбине.

Јавите се на  pipsrbija@gmail.com  или директно контакт формом на порталу

ЗИД СРАМА

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ЗАШТО COVID – 19 КОСИ АМЕРИКАНЦЕ?

Објашњење није само у томе што су власти САД у почетку потцењивале епидемију, него и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *