ВУЧИЋЕВ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА
ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ
Мора му се одужити за украдени политички програм

СВЕ ЧЕШЋЕ ПОХВАЛЕ ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋ НА РАД ПРЕМИЈЕРА СУ ПРОДУКТ ЖЕЉЕ ДА ГА ВУЧИЋ ПОДРЖИ У ИЗБОРНОЈ ТРЦИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА ИЛИ МОЖДА ЛАЖНИМ ЛАСКАЊЕМ КУПУЈЕ СЕБИ СЛОБОДУ.

Povodom predloga budžeta za narednu godinu o kom će Skupština Srbije raspravljati u ponedeljak, lider LDP-a Čedomir Jovanović imao je samo reči hvale.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da je onaj koji danas dolazi u Skupštinu „da bi vodio rat sa Aleksandrom Vučićem“ po pitanju ekonomije i budžeta unapred osuđen na neuspeh, jer dobri rezultati „ostaju u senci besmislica i gluposti“.

Jovanović ocenjuje da to svakako nisu teme po kojima se treba upuštati u debatu sa premijerom, ali, ističe, svakako jesu neke druge, poput evropskih integracija zemlje.

Kad je reč o ekonomiji i državnoj kasi, on je istakao da je ekonomska situacija direktna posledica odlučnosti Vučića da zemlju ekonomski menja i ističe da od predloženog budžeta za narednu godinu korist neće imati samo premijer, već čitavo društvo.

Prema njegovim rečima, niko ne može da spori otvaranje fabrika i dolazak investicija, da je uspeh svaki novi zaposleni, rast izvoza…

Jovanović je, u obraćanju novinarima u parlamentu, ukazao i da je dobro što je krenulo smanjenje javnog duga, ali je upozorio da to mora da ide brže, te da je to posledica neodgovorne politike zaduživanja.

On je rekao i da je deficit od 1,7 odsto dobar, a da je predloženi budžet obuhvatio zaista sve troškove zemlje, te da – što se tiče zakasnelog dolaska Predloga u parlament – treba menjati zakon koji bi to onemogućio.

Lider LDP-a je stoga rekao da su oni koji dolaze u parlament da „ratuju“ sa Vučićem unapred osuđeni na neuspeh, ali da postoje druge teme oko kojih sa njim treba da se vodi rasprava.

„Postoje druge teme, po kojima mi treba da se sukobimo sa njim… Šta je, na primer, sa evropskom orijentacijom zemlje, zašto klackamo između Moskve i Brisela, kakva je prespektiva društva koje je toliko podeljeno kao što smo podeljeni mi i ko će te podele da prevazilazi i rešava“, zaključio je Jovanović.

http://www.intermagazin.rs/

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Један коментар

  1. Boga mi, treba se zabrinuti ! Koga je Ceda branio nije se dugo na vlasti zadrzao a ni glave nanosio.
    Ja ga za pocetak ne bih pustio na skijanje.
    Autoru clanka porucujem da se takodje cuva, ovde vidovite hapse, jos od vidovite Zorke iz Borce !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *