Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ХАПШЕЊА У СРБИЈИ КАО СПОРТСКИ РИБОЛОВ ухвати. сликај се и наравно пусти

ХАПШЕЊА У СРБИЈИ КАО СПОРТСКИ РИБОЛОВ ухвати. сликај се и наравно пусти

Хапшења у Србији попут спортског риболова по систему УХВАТИ, СЛИКАЈ СЕ, ПУСТИ.

На штету и жалост Српског народа хапшења служе само за промоцију појединаца и владајуће странке.

Бесрамно фотографисање миистара и других ликова из власти при хапшењима и полициским акцијама постало је дегутантно  и поражавајуће за полицајце који раде свој посао, ризикују животе а на крају ухапшени буду уз разно разна оправдања ослобођени само због БЛИСКОСТИ.

Такође сви смо сведоци фотографија које се могу пронаћи на интернету где се високи функционери срдачно друже и сарађују управо са криминалцима који су били хапшени осуђивани или се најављују њихова хапшења.

desktop7

Трговина слободом је уносан посао владајућих странака, исто тако заштита блиских и лојалних  власти доноси огромне приходе како појединцима тако и организацијама.Тако се протеклих година дешавало то да многи буду ослобођени чак и за убиства.

Најављивања хапшења и хапшења министара и великих бизнисмена очигледно су била само представа за народ и пресија за хапшене како би одрешили кесу и од већ опљачканог купили себи слободу.

Да не спомињемо афере у којима су учествовали директно људи из власти, снимци састанака са наркобосовима, снимци примопредаје коферчића, докази да су пљачкали фирме на које их је поставила партија којој припадају… очигледно нису довољни ни јачи од партократије која је у стању амнестирати све и сваког ко доприноси приземним интересима појединаца и странака.

 

Многе крупне рибе и даље пливају јел су нашле начин да плате па слободно пливају чак и у забрањеним зонама.

Оне рибетине које су биле упецане  морале су дебело  платити како би наставиле са слободним пливањем опет у тим забрањеним водама.

Правда и право

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *