Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / Stefanović o Savamali: Ministri ne vode istrage – Sem ponekad kada licno automobilom vitlaju prestupnike

Stefanović o Savamali: Ministri ne vode istrage – Sem ponekad kada licno automobilom vitlaju prestupnike

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas novinarima u Beogradu da će sud odlučiti o tome da li je policija postupala ili nije prilikom rušenja objekata u Savamali.

„Da li je policija postupala ili nije, to odlučuje sud. Kako će postupati organi države o tome odlučuje zakon. Ministri ne vode istrage, puštamo institucije sistema da rade svoj posao“, rekao je Stefanović na pitanje šta je MUP učinio zbog nereagovanja policije na pozive gradjana kada su, tokom izborne noći, rušeni objekti u Hercegovačkoj ulici u Beogradu.

U noći izmedju 24. i 25. aprila nepoznati počinioci sa maskama na glavama bagerima su porušili tri objekta u Hercegovačkoj ulici i maltretirali gradjane. Gradjani su pozivali policiju i prijavljivali da im nepoznate osobe oduzimaju telefone i neke od njih vezuju, ali policija nije reagovala.

U izveštaju zaštitnika gradjana o postupanju policije u toj noći se navodi da je policiji „iz vrha naredjeno da ne reaguje“.
Izvor Beta

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Један коментар

  1. U pravu je nesa iz Beograda, nije primereno da vrh policije protiv sebe vodi
    istragu, to bi bio sukob intreresa. Zamislite samo na sta bi licilo da to rade „kompletni idioti iz vrha vlasti“ sto bi rekao nas vrli AV.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *