Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / Невини Срби, извините: НАТО је „мало претерао“ 1999.

Невини Срби, извините: НАТО је „мало претерао“ 1999.

Генерални секретар НАТО алијансе Јенс Столтенберг је после сусрета са Александром Вучићем изразио жал због смрти невиних цивила током бомбардовања 1999. године.
Лицемерје је ваљда непознаница званичницима са Запада, јер су безброј пута говорили како је НАТО злочин био оправдан, а током бомбардовања се нису либили да користе оружје забрањено Женевском конвенцијом. И ми сад треба да поверујемо да је онима који су нас без пардона убијали, жао. Ма важи.

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг изјавио је у среду, после састанка са премијером Александром Вучићем и да је Србија извозник стабилности у региону.

Столтенберг је рекао да НАТО поштује војну неутралност Србије и изразио је жаљење због невиних жртава НАТО кампање, односно својевременог бомбардовања Савезне Републике Југославије.

Столтенберг је на прес-конференцији рекао да је Србија у срцу Балкана, што је у срцу Европе, те да на различите начине значајно доприноси регионалној стабилности.

Извор: Вести онлајн

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

2 коментара

  1. Kakvi smo to mi srbi?
    Dakle Stoltenberg nas deli na dobre i loše srbe, deklarativno žali za dobrim a ne lošim srbima, cinizmu nikad kraja !

  2. Какви смо ми Срби ?
    Колико пута је до сада премијер Вучић критиковао Србе због нерада и дезорганизованости, цитирајући Вебера и поредећи нас са „успешним протестантским нацијама“. Очигледно је да неко када неће да препозна или прихвати своју слабост онда узима веру(православну) као основ проблема за стање у друштву. Народ се нетреба критиковати наро ко народ поведу га такви који се боре да буду вође тог истог народа, па их исти ако га подржавају добри и вредни ако не ондасу лоши и лењи. Таква методологија увек доводила до поделе мржње међусобне, те се на жалост србима кроз векове показало као погубно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *