Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ŽENE U CRNOM NAJVEĆI STRANI PLAĆENICI: Zapad im dao 1.587.596 evra da optužuju Srbiju za ratne zločine!

ŽENE U CRNOM NAJVEĆI STRANI PLAĆENICI: Zapad im dao 1.587.596 evra da optužuju Srbiju za ratne zločine!

Nevladina organizacija čiji je jedini posao da optužuje Srbiju za genocid u Srebrenici i ratne zločine u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu, za poslednje dve i po godine dobila skoro 1,6 miliona evra… Najveći donatori Evropska komisija sa 476.883E i Džordž Soroš, čiji je fond uplatio 251.794$!

Opskurna nevladina organizacija „Žene u crnom“, čiji je jedini posao da optužuje Srbiju i Srbe za navodni genocid u Srebrenici i ratne zločine u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu, za poslednje dve i po godine sa Zapada je dobila pravo bogatstvo na ime donacija – čak 1.587.596 evra, otkriva Informer!

Policijske donacije

Osim briselskih evrounijata i zloglasnog američkog tajkuna, „Žene u crnom“ obilato doniraju i „Maršalov fond“ iz SAD, OEBS, Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške, kao i norveška ambasada u Beogradu.

Posebno su interesantne uplate švedske policije (!), koja je u tri navrata „Ženama u crnom“ dala po 10.000 evra, a jednom 13.500 evra!?! Velike pare ovoj otvoreno antisrpskoj NVO daju i razne američke organizacije, poput „Instituta za održive zajednice“, SIPRI, „Centra za demokratsku kontrolu“…

Upitana da prokomentariše ove podatke, šefica „Žena u crnom“ Staša Zajović juče nije želela da priča o finansiranju svoje organizacije.

Odakle vam moj broj?! Zašto me zovete? Ništa od toga nije tačno! Ne dajem izjave za Informer – bilo je sve što nam je rekla Zajovićeva, koja je odbila svaki dalji razgovor o ovoj temi.

Još jednom naglašavamo da imamo konkretne podatke i dokaze za sve uplate koje smo u ovom tekstu, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, nabrojali. Pozivamo gospođu Zajović da, ako može, konkretno demantuje bilo koji od navoda koji smo objavili o njenoj NVO.

Urednik portala „Novi standard“ Željko Cvijanović upozorava da na društvenim mrežama i u nekim medijima traje demonizacija onih koji prozivaju NVO i medije koji se finansiraju iz stranih političkih centara, iako je to legitimna tema.

116438_zene_if

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *