Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / БИТИ БРАТ ПРЕМИЈЕРА И СВЕ СЕ МОЖЕ – САМО У СРБИЈИ

БИТИ БРАТ ПРЕМИЈЕРА И СВЕ СЕ МОЖЕ – САМО У СРБИЈИ

Predsednik opštine Čajetina i kandidat za predsednik Srbije, Milan Stamatović, rekao je da Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala već nedelju dana češlja opštinsku dokumentaciju u pokušaju da pronađe nezakonitosti u radu. 

– Od prošle sedmice su tu i ništa neregularno ne mogu da nađu. Gledaju dokumentaciju kako nas je UNDP oslobodio carina i PDV za nabavku gondole, papire o gradnji hotela “Tornik”, saobraćajnica, čak i crkve. A sve to bilo je predmet raznih inspekcija koje su nas kontrolisale pet, šest puta, rekao je Stamatović “Blicu”.

On kaže da je SBPOK došao u Čajetinu pošto je zaštitnik građana Saša Janković obećao da će pokušati da istera na čistac zašto država koči izgradnju gondole i zašto sudovi odugovlače sa žalbama opštine na odluku države da privatnicima dodeli u vlasništvo državnu zemlju na Zlatiboru.

Podsetimo da je Stamatović sredinom prošle godine otkrio da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović poklonilo 2.213 hektara državnog zemljištva jednom lokalnom tajkunu.

Ministarka Mihajlović svalila je krivicu za kriminal na obrađivača podataka u Ministarstvu.

Stamatović je rekao da je opštinu Čajetina, pored SBPOK-a, došao i Andrej Vučić.

– Interesantno je da je u Čajetini, dok nas kontroliše SBPOK bio i Andrej Vučić. Uveren sam da su sve prijave i opstrukcija investcija osveta što je SNS ovde potučen do nogu, i ne vlada opštinom koja ima najveći budžet po glavi stanovnika, naveo je Stamatović.

Stamatović je krajem prošle godine optužio Andreja Vučića da je počeo da kadrira i smenjuje opštinske službenike jer su stali na njegovu stranu u okviru afere “Zlatibor”.

Aleksandar Jeremić iz čajetinskih naprednjaka potvrdio da je Andrej Vučić nedavno bio u Čajetini.

Teleprompter / Blic

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *