Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ЗБОГ ЊЕ ХОЋЕ ДА НАМ ВАДЕ ОРГАНЕ!
Слика: Пресс Онлине

ЗБОГ ЊЕ ХОЋЕ ДА НАМ ВАДЕ ОРГАНЕ!

ЗБОГ ЊЕ ХОЋЕ ДА НАМ ВАДЕ ОРГАНЕ! 

ПОДСЕЋАЊЕ – ХАПШЕНА И ОСУЂЕНА

Др. Радољупка Радосављевић, директорка Агенције за акредитацију здравствених установа, ухапшена је у великој полицијској акцији у својој кући у Бору.

Након што је приведена у тужилаштво окривљена Радољупка Радосављевић, бивша директорка Агенције за акредитацију здравствених установа је и признала да је извршила кривично дело злоупотреба службеног положаја, након чега је склопила споразум са тужилаством да врати Агенцији за акредитацију здравствених установа износ од 1.200.000 динара.

Госпођа Радосављевић уз то што мора да врати опљачкани новац не сме да понови или изврши ново кривично дело јер је у споразуму наведена и условна осуда. Уколико изврши ново кривично дело мора да одлежи казну и за ово дело које је признала.

Бивша директорка је радила на пословима координатора у Институту Батут иако има правоснажну пресуду. За све време син јој у Америци похађа приватне школе које коштају енормно богатство. (Извор. Пресс Oнлине)

ЗАКОН О ОБАВЕЗНОМ ДОНИРАЊУ ОРГАНА

Др. Радољупка Радосављевић је прави писац ЗАКОНА О ОБАВЕЗНОМ ДОНИРАЊУ ОРГАНА! Она је као директор Управе за биомедицину тај закон припремила. Била је кадар Млађана Динкића у Г17+ и прелетела је у СНС. (Извор: Рицоцхет специал)

 

 

 

 

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

СВЕТИ ЈОВАН БОГОСЛОВ

      Апостол и јеванђелиста Јован био је један од првих хришћана који је, …

Један коментар

  1. У овој „личности“ већ видим будућег министра здравља кад Др. смрт буде аванзовао на неку нову, по Србе убитачнију функцију. Ова жена има и више „квалитета“ него што је србском „фараону“ потребно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *