Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / Златибором овце пасу

Златибором овце пасу

Златибором овце пасу

Дневник, среда 25.01.17. Мој јутарњи избор за вас.

Један од најагилнијих министара ове владе, катица за све, министар опште праксе, анестезиолог – алхемичар, зове се Златибор Лончар ( у оригиналу Zlatninos Zlončar ).

Каријеру је почео у медицини, али га је несташни и стваралачки дух одвео у канџе препродаваца дроге јер је једино у њиховом друштву и са њиховим „ресурсима“ могао на миру да експериментише и стиче нова неопходна знања из своје будуће специјализације – АНЕСТЕЗИОЛОГИЈЕ!

То да је тако млад оперисао, мора се рећи, јесте – оперисао је. Додуше не у смислу хирургије, него онако узгред и лако ко руком.

Одувек је у срцу схватао предности неолибералне демократије и нашег пута у Ojropu, па се стога саздао у политику да омогући бржи развој здравства и већу проходност нових спознаја и тендера ( данас већ важи за светски признатог стручњака у тендерисању ). Када год је увидео да му то одговара, мењао је и странку. А све у циљу горе поменутог ( са нагласком на брже и јефтиније анестезирање зависника и нових пацијената ) и показивања ванредне моралне чистоте коју поседује у неприродним количинама.

Када би нешто оперисао, умео је да сврати у кафић да са својим другарима трафикантима дроге то и долично прослави. После би се окупали у базену, можда узели неки нови анестетик и спустили се или подигли ( у зависности од расположења ). Све то би овековечили дирљивим и еротским фотографијама које одишу братским и душевним загрљајима.

Када би се требало сликати нпр. са неком болесном бебом, он би по њу послао хеликоптер. Толика је његова брига! Ако исти падне, то није добра вест, али Боже мој, боље да падне беба него он ( из фотеље ). Што јест – јест.

Нестају апарати, затварају се болнице, доктори добијају отказе, медицинари нас лече апаратима из музеја прединдустријске револуције, а амбулантна кола остају без горива. Пацијенти и умиру, али таква вам је судбина. То он штеди!!!

Како упослити докторе?! Па тако што ћемо сви, наравно по закону, постати донори органа. Ко те пита – дај орган?! Мора и министар од нечега да живи! ( Једном сам вам написао да сам му и ја том пригодом одлучио дати један орган, али да буде пажљив и да ми га врати ).

Свим запосленим у здравству, он преписује лоботомију, ако преживе електро шокове. Оправдано – такав им је посао!

Једном су га тако љубопитљиви новинари питали како то да је „купио“ стан од супруге  Срећка Калинића, нарко боса и чувеног „Земунца“? Он им је врло искрено и уверљиво одговорио.

И како онда премијер неби бранио такав здрав кадар? Истина мора изаћи на видело, операција мора успети без обзира да ли је пацијент умро, а наш AV употребљава истину, истину и само истину!!!

Златибором овце пасу, чини ми се моје да су…

https://www.facebook.com/130026217077914/videos/vb.130026217077914/1286905208056670/?type=2&theater

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *