Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / Већина градова ће ипак платити бесплатан дочек на трговима

Већина градова ће ипак платити бесплатан дочек на трговима

У свеопштем сиромаштву већина Срба ће и ове године славити наметнути нам празник и на једно вече заборавити да ће можда већ за који дан опет бити гладни.

Упркос бројним иницијативама осиромашен народ ће и ове године платити бесплатан дочек нове године на трговима.
Краљево,Чачак,Крушевац,Лесковац,Београд…и многи други градови нису успели да извојевају чак ни да се новац предвиђен за дочек преусмери у било какву хуманитарну помоћ.

Власт се није ни осврнула на апеле,а на жалост ни естрадне „звезде“.Претражујем већ сатима дали постоји ико од њих који ће те вечери певати без хонорара,али безуспешно.
Зар заиста нико од јавних личности нема бар мало људског достојанства (од власти то више и не очекујемо) бар мало свести,па да се постиди пред толиком немаштином свог народа,пред толиким иницијативама,петицијама,недобродошлицама.

Неко у целом том хаосу греши и платиће цео тај цех.А то смо ми.Јесмо ли стварно против дочека на трговима имаћемо прилике да покажемо већ наредне године у децембру,а до тада у време великог поста,потребе за духовним и физичким миром и у време молитви покажите своју доследност и останите у својим домовима 31 децембра.А нову годину дочекајмо одмах после Божића.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *