Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ГОСПОДАРИ СУДБИНЕ

ГОСПОДАРИ СУДБИНЕ

Милован Бркић, Таблоид 03,децембар,16

У прошли петак је Вучић био код пријатеља Бин Заједа. Петак је свети празник, муслимани тог дана не спавају ни са женама.

Али, Вођа је, тврде упућени, уговарао и удају своје кћерке мезимице за шеиковог сина, и договарао послове илегалног трансфера оружја на Кавказ и на територију под контролом Курда. Како су Курди из Ирака најбогатији, под вођом Барзанијем, зато је и он позван да буде јемац-платилац за испоручено оружје, опрему, санитет и добровољце-псе рата из Србије, које ће Александар и Андреј да шаљу, а господа Курди ће да плаћају. Пола на рачун СДПР-а а пола крвавој браћи, што на руке, што на тајне рачуне у приватној држави УАЕ, код шеика.

Иако није био у земљи, све телевизије су репризирале његове раније наступе, да делује као да је он ту.

Има и оних који тврде да се Вучић уплашио најављеног заједничког штрајка војног и полицијског синдиката. Ко зна ко иза тога стоји, плашили су овог шизофреног педера.

Начелник Генерал-штаба Љубиша Диковић запретио је војним синдикалцима да ће на њих да пошаље навијаче и хулигане, да их пребију!

Никада у историји војни вођа није претио својој војсци да ће их измлатити плаћајући отпаднике друштва-хулигане. Сваки официр из било које земље света треба да обије да се рукује са Диковићем, а они који познају његове збринуте кћерке да их питају од чије крвнине живе.

Не чуди оваква суровост генерала Диковића. Његов министар је доскорашњи возач, а председник Владе шизофрени педер.

Вучићева камарила, брат Андреј, отац Анђелко, кум Никола Петровић сматрају да су власници наших судбина. Војници морају да се хране и облаче о свом трошку, са платом од 260 евра. Две трећине запослених, којима Вучић обезбеђује посао плаћањем страним компанијама из буџета, раде за 22.000 динара, по цео дан, без хране, одмора, без регреса и плаћеног превоза. Многи носе пелене, да не иду у тоалет, да газде што више зараде…И опет их Вучић свакодневно грди, као нераднике, на сва уста.

Ко није члан напредњачког картела, нема шансе да добије посао.

Заиста, Вучићева банда је господар наших судбина. Ником не прашта. Ни умрети се не може, ако они не одобре!

Прошле недеље, потукли су се у Новом Саду Андреј Вучић и бизнисмен Звонко Веселиновић. У све већој беспарици у Србији, Вучићи сада рекетирају, прво, бизнисмене са Космета, па редом. Звонка ће првог затворити и “извршити пренос његове имовине на Андреја“. Таква судбина чека све оне који су са Вучићима били блиски.

Вођа је страшљивац. У петак су његове новине најавиле да је дао рок од три дана да БИА открије убице Салета Мутавог и да утврди власништво над оружјем, или ће их почистити. БИА није овлашћена да истражује убиства криминалаца, и поседовање оружја, јер је то у надлежности полиције (Службе за борбу против организованог криминала). Он је први диктатор који не плаћа ни војску ни полицију, ни тајну службу, а очекује да заштите његову лоповску породицу!

Господари наше судбине имаће црну судбину.

Вучићева Велика пропаганда лажи најавила је његов скори сусрет са Путином и Трампом. Шокирани, писали смо изабраном председнику Трампу да ли је то могуће? Његов саветник нас је охрабрио. Зар са таквим диктатором? Лакнуло нам је. Председник Путин је најавио долазак министра Лаврова. Са Вучићем нема више сусрета. Руси знају ко је он, какав је лажов и лудак у питању.

Ни енглеска обавештајна служба неће моћи да му помогне да побегне у Уругвај. Време велике наплате и чишћење смрада из Владе Србије је пред нама. У Народној банци седе и они који нису напредњаци. Сваком рачуну и исплати се ушло у траг!

Много крви и несреће су донели Вучићи, кум Никола и њихова свита, које се полако ослобађају.

Несрећни патријарх Иринеј одликовао је несрећног уредника ДезИнформера Драгана Ј. Вучићевића.

Господари наше судбине смртно су уплашени од господара својих живота.

Оче, опрости им, јер не знају шта чине!

Извор: КМ Новине
Косово и Метохија, Србија

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *