Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / VOSTANI VREME JE“Drago mi je što se bavim bezvremenom muzikom“

VOSTANI VREME JE“Drago mi je što se bavim bezvremenom muzikom“

Interpretatorki duhovne muzike Divni Ljubojević PGP RTS juče je uručio nagradu za najprodavaniji album u 2016. godini.

https://www.youtube.com/watch?v=BdwfIjZ7m6M

Album „Antologija najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka“ predstavlja presek onoga što je Divna sa svojim horom „Melodi“ snimala u proteklih 25 godina.

“Vrlo mi je važno što je nacionalna kuća objavila ovaj zvanični rezultat na takmičenju za najprodavaniji album godine, jer mi se čini da u istoriji ove muzičke kuće nijedan disk nije imao sadržaj koji se zove duhovna muzika“, izjavila je Ljubojevićeva na uručenju nagrade.

“Ovo je vrlo važno za ljude koji su smatrali da je slušanje duhovne muzike rezervisano za senku, ne za javnost, za neke posećene ili neposećene koncerte. Ovo je podstrek pre svega tim ljudima, a meni je tapšanje po ramenu i ’bravo’što sam radila 25 godina jednu bezvremenu stvar“, dodala je.

Ljubojevićeva je takođe navela da ne bi govorila o budućnosti, jer ’se živi u sadašnjosti i lepo je sada podeliti taj trenutak’, a o saradnji sa Vojom Aralicom, producentom singla „Od kada tebe volim“ – obrade čuvenog hita Bajage i Instruktora koji je tom prilikom predstavila, rekla je da je bila neobična u svakom pogledu.

“Dobila sam mnogo podstreka od njega i njegove ekipe za nešto što sam mislila da će biti u prolazu. Međutim, sad vidim da su neki od komentara za pesmu, koja nije u žanru kojim se bavim i koji živim, glasili ’anđeoska muzika, anđeoski glas’. Zapitajmo se zašto je to tako, a Voji hvala, saradnja će se nastaviti“, zaključila je umetnica.

b92

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *